Alles wat aandacht krijgt groeit

Ik ben expert in aanspreken. Aanspreken van je kracht en je mogelijkheden.

Van nature ben ik heel nieuwsgierig en wil graag weten wie de ander is en wat hem of haar beweegt. Vanuit deze nieuwsgierigheid heb ik fysiotherapie gestudeerd en ben met mensen gaan werken. In dit werk merkte ik al snel dat de kracht om door het leven te bewegen niet louter is gebaseerd op fysieke mogelijkheden. De kracht ontstaat door de relatie zoals aanspreken en aangesproken worden, bewegen en bewogen worden, raken en geraakt worden. Door deze ervaring ben ik me gaan verdiepen in de haptonomie en later haptotherapie om te leren hoe ik mensen kon begeleiden in situaties waarin ze vastliepen in hun eigen leven en ontwikkeling. Haptotherapie betekent voor mij aandacht geven aan wie je in de kern bent en daardoor te groeien als mens.

Sinds 1992 heb ik een praktijk voor haptotherapie in Asten en ben docent aan de opleiding tot haptotherapeut van het Instituut voor Toegepaste Haptonomie in Nijmegen (www.ith-haptonomie.nl).

Naast individuele haptotherapie en relatiebegeleiding kun je ook bij mij terecht voor werkgerelateerde leervragen en begeleiding van leervragen in teams. Voor meer informatie hierover kun je met mij contact opnemen.